foto

Adam Minarovich

  • nar. 30.1.1977 (42 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
Remnants
2011 Chop
2010 Dozers
Exhibit A-7
2004 Buy Sell Kill: A Flea Market Story
2003 Wiseguys vs. Zombies
2002 Ankle Biters
Camp Utopia
Jů, vona je chlap

TV seriály

2014 Gang Related (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Hardcore Will Never Die, But You Will (S09E10)
Catastrophe and the Cure (S09E06)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Chupacabra (S02E05)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Lavina (S01E05)
Rukojmí (S01E04)
Krátké shledání (S01E03)

Dokumentární

2017 Vražda podle plánu (TV seriál)

Režijní filmografie

Skladatelská filmografie

Kameramanská filmografie

Host

TV pořady

2015 Sharknado: Feeding Frenzy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace