foto

Toširó Išidó

  • nar. 17.7.1932
    Onomichi, Hiroshima, Japonsko
  • zem. 1.11.2011 (79 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Osm statečných - původní scénář
2000 Inoči no umi
1995 Nemureru bijo
1989 Černý déšť
1983 Anšicu
Nankjoku monogatari
1972 Uta
1971 Mandara
1970 Mujô
1968 Džuhjó no joromeki
1966 Žena z jezera
1965 Chinkoro amakko
Mizu de kakareta monogatari
1963 Zkažené děvče
1962 Amakusa Širó Tokisada
1961 Šiiku
1960 Nihon no joru to kiri
Pohřeb slunce

TV seriály

1984 Slovutný detektiv Holmes (TV seriál)
1976 Hi no kuni ni (TV seriál)
1972 Urutoraman Ēsu (TV seriál)
1968 Kaiki daisakusen (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Úhoř
1992 Meisó čizu (TV film)
1979 Moje úloha je pomsta
1968 Trest smrti oběšením
1961 Šiiku

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky