foto

Audrey Bonnet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jedna země, jeden král
2016 Personal Shopper
The End
2015 Les Anarchistes
2012 Augustina
2010 La Ligne blanche
2009 La seconde surprise de l'amour (TV film)
2008 O válce
2005 Avant l'oubli
2002 Bord de mer

TV seriály

2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)

Dokumentární

2019 Au dos de nos images

Divadelní záznam

2006 Fables de La Fontaine (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky