Reklama

Reklama

Personal Shopper

  • Francie Personal Shopper (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá Američanka Maureen (Kristen Stewartová) se živí jako osobní nákupčí oblečení pro obletovanou mediální celebritu. Svůj volný čas tráví v podivném opuštěném domě. Je Maureen opravdu schopná komunikovat s dušemi zemřelých? (Artcam Films)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (123)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi originální a netradiční propojení existenciálně laděného artového filmu a duchařského soft hororu s kriminálním intermezzem... Jak je typické pro tvorbu Oliviere Assayase, jde opět o různorodou směsici významových rovin, postmoderní propletenec vysokého umění a pokleslých žánrů, ideový synkretismus, mix kosmopolitní hudby (hlavně ta Marlen Dietrich byla magická)...plus naprostá řemeslná virtuozita - bravurní kamera a její jízdy, naprosto úžasný střih (scéna chatování s Neznámým), uhrančivé herecké výkony...a hlavně chytrý a hloubavý scénář a vynikající režie! Tenhle film určitě není pro každého, pro mne osobně jedno z překvapení minulého roku... ()

leila22 

všechny recenze uživatele

Personal Shopper možno kategorizovať ako zaujímavú záležitosť presahujúcu do niekoľkých žánrov. Nablýskaný svet trblietajúcich sa glitrov v kontraste s transcedentálnou rovinou a jemne erotickým nádychom, vytvára zaujímavé spojenie, ktoré v iných filmoch len tak ľahko nenájdete. Štandardný fanúšik hororov bude na druhej strane pravdepodobne sklamaný, pretože i keď snímka Oliviera Assayasa prvky hororu má, ide skôr o silne osobné dielo postavené na pilieroch žiaľu, vyrovnávania sa so stratou a dlhodobého odmietania prijatia reality. Pomalšie tempo je v súlade s témou na mieste a hoci sa kde-tu stretávame až s dejovou banálnosťou, vyvažuje ju veľmi prirodzený a uveriteľný výkon Kirsten zahŕňujúci množstvo protichodných emócií a vypätých scén. Spokojnosť. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jde vyloženě o špatnej film ale je to(za mě) divnej film. Jde o takovej zvláštní žánrovej mix. Jak už je zde uváděno film balancuje někde mezi dramatem, thrillerem a mysteriózním hororem. I přestože Kristen Stewart zahrále celkem dobře vloženě mě tenhle film na prdel prostě neposadil. Lepší 2hězdy. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdinka trpi!!!! A je to na ni hodne videt. Neda se uprit, ze v tomhle pripade masker a kostymerka odvedli pul hereckeho vykonu Stewartove. Zbytek dotahla svym depresivnim ksichtem a pohyby, skoda jen, ze tak statickymi, tudiz po par desitkach minut zacnou nudit. Pokud mel byt zaver o sebenalezeni dusevni poruchy, je to blby. Nedava to totiz ve spouste momentu smysl. Pokud mel byt o nadprirozenu, bylo to lacine. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zajímavá a v mnoha ohledech napínavá duchařina, o které je dobré vědět co nejméně, aby skutečně dokázala překvapit. Plusem je překvapivě Kristen Stewart, které role opravdu sedí a několik skutečně napínavých a skvěle vygradovaných scén. Bohužel má film neskutečně utahané tempo a tak se na to zajímavé, občas čeká až moc dlouho. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se také v Praze. (jlhgjh)
  • Celosvětová premiéra proběhla 17. května 2017 na Cannes FF. (ČSFD)

Související novinky

69. ročník MFF Cannes

69. ročník MFF Cannes

23.05.2016

V neděli skončil 69. ročník mezinárodního filmového festivalu v Cannes, který přinesl mnoha tvůrcům různá ocenění za jejich tvůrčí činnost v oblasti filmu. Patronem tohoto ročníku stal francouzský… (více)

Reklama

Reklama