foto

Hyeon Joo

  • nar. 1.3.1941 (78 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vášeň a popel
2013 Eunmilhage widaehage
Reonningmaen
2012 Haero
2007 Mapado 2
Sarang
2006 Gumiho gajok
2005 Naesaengae gajang areumdaun iljuil
2004 Gajok
Godoki momburim childae
2003 Jopok manura 2 : dolaon jeonseol
2002 2424
Gudseeora geumsuna
2001 Chingoo
Igeoshi beobida
1994 Sae-al gakha
1980 Gitbaleobtneun gisu
1966 Yeraishyang

TV seriály

2019 Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Nangmandagteo Kimsaboo (TV seriál)
2015 Hateu too hateu (TV seriál)
2013 Donui hwashin (TV seriál)
Yeolae (TV seriál)
2012 Geudaeupin motsalah (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
2011 Kkotminam ramyeongage (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
Miwodo dashi hanbeon (TV seriál)
2008 Kokkiri (TV seriál)
Woorijibye oae wassni (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Woorereul haengbok hake myeot kaji chilmun (TV seriál)
아들찾아 삼만리 (TV seriál)
2006 Naesarang motnanyi (TV seriál)
2005 Bimil namnyeo (TV seriál)
Gyeolhonhapsida (TV seriál)
Wondeopul raipeu (TV seriál)
2004 Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
Leobeu seutori in Habeodeu (TV seriál)
2003 Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
Noran sonsugeon (TV seriál)
Robeu reteo (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
Gyeolhon hapsida (TV seriál)
Saeksopongwa chapssaltteok (TV seriál)
2001 Pureun angae (TV seriál)
Uri jib (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
2000 Joteungeol eotteokhae (TV seriál)
도둑의 딸 (TV seriál)
1999 Annyoung nae sarang (TV seriál)
Heo Joon (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Maenbalro ttwieora (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)
애드버킷 (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
1996 Jaban godeungeo (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky