foto

David Hürten

  • nar. 3.8.1995 (24 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hikikomori
2017 Scheideweg
Tod einer Kadettin (TV film)
2015 Toro
Von Glücklichen Schafen
2014 Be My Baby (TV film)
2013 Bratrstvo kominíků
Sám mezi všemi (TV film)
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
2011 Krokodýlové z předměstí 3
2010 Krokodýlové z předměstí 2
2009 Krokodýlové z předměstí

TV seriály

2015 Comedy Rocket (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dumm gelaufen (S14E07)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E13)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Aldi-Brüder (TV film)
Die Hälfte der Welt gehört uns - Als Frauen das Wahlrecht erkämpften (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace