foto

Cécile Auclert

  • nar. 30.5.1965 (54 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Píseň pro tebe
1999 Premier Noël
1998 Byznys je byznys
Les Boys II
Muž se železnou maskou
1997 Cassidi et Cassidi: Le prix de la liberté (TV film)
Une femme d'action (TV film)
1996 Sans mentir (TV film)
1995 Mayday (TV film)
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film)
Polly West est de retour (TV film)
1992 Échappée belle, L'
1991 Mouettes, Les (TV film)
1990 Ex-femme de ma vie, L' (TV film)
Ice-cream et châtiment
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1987 Pattes de velours (TV film)
1986 Nuit d'ivresse
1985 Diesel
À nous les garçons
1984 Frankenstein 90

TV seriály

2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
2004 Ariane Ferry (TV seriál)
Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Secret de famille (S07E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Do třetice všeho dobrého (S11E03)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1999 Brigade spéciale (TV seriál)
Island détectives (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Faux sanglants (S01E03)
1996 Les vacances de l'amour (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
La Lettre (E159)
Petit bout de banane (E158)
Le Choc des titans (E157)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Chassé-croisé (E99)
Questions d'éducation (E98)
Générations spontanées (E97)
další epizody (130)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Inconnu (E10)
L'Amour... Toujours l'amour (E09)
Le Petit Monstre (E08)
další epizody (10)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1988 Klan (TV seriál)
1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky