foto

Bebe Cave

  • nar. 22.7.1997 (23 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Pohádka pohádek (2015)

    - Když Violet (Bebe Cave) hraje na kytaru a zpívá, tak vše připomíná slavný obraz od Jana Vermeera „Kytaristka“. (aporve)

  • Pohádka pohádek (2015)

    - Hrad, na kterém se odehrává příběh krále a jeho dcery Violet (Bebe Cave), je Castel del Monte na jihovýchodě Itálie, založený již v polovině 13. století. (PhilN)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Agatha a podstata vraždy (TV film)
Mirette
2017 Na Chesilské pláži
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
Pohádka pohádek
2012 Nadějné vyhlídky

TV seriály

2018 Hang Ups (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Viktorie (TV seriál)
Pokoj a radost (S02E09)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
další epizody (9)
2014 Trying Again (TV seriál)
2013 Frankie (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 The Audience (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky