foto

Andrea Schieffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bienvenue au Gondwana
2008 8th Wonderland
2007 Co vidí jen mé oči
2002 Pravda o Charliem
2000 Un homme à la maison (TV film)
1999 Pusa
1998 Une minute de silence
1996 Weibsbilder
1991 Transit
1990 Sladká pomsta

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
The Castle (S01E11)
2016 Section zéro (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
1995 Coeurs caraïbes (TV seriál)
1992 Runaway Bay (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace