foto

Vic Morrow

  • nar. 14.2.1929
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 23.7.1982 (53 let)
    Indian Dunes, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Zóna soumraku
1982 1990: Bojovníci z Bronxu
Abenko gongsu gundan
1981 Poslední žralok
1980 Děs přichází z hlubin
1979 Seekers, The (TV film)
Stone (TV film)
The Evictors
1978 Wild and Wooly (TV film)
Zpráva z vesmíru
1977 Curse of the Black Widow (TV film)
Ghost of Cypress Swamp, The (TV film)
Man with the Power, The (TV film)
The Hostage Heart (TV film)
1976 Poklad na ostrově Matecumbe
Špatné zprávy pro Medvědy
1975 Death Stalk (TV film)
Night That Panicked America, The (TV film)
Opatrovnice dětí
1974 Dirty Mary a Crazy Larry
Funeral for an Assassin
Nightmare (TV film)
The California Kid (TV film)
The Take
1973 Police Story, The (TV film)
Tom Sawyer (TV film)
1972 The Glass House (TV film)
The Weekend Nun (TV film)
1971 River of Mystery (TV film)
Step Out of Line, A (TV film)
Travis Logan, D.A. (TV film)
1969 Target: Harry
1961 Portrait of a Mobster
Posse from Hell
1960 Cimarron
1958 God's Little Acre
Hell's Five Hours
King Creole
1957 Men in War
1956 Pocta zločinci
1955 Džungle před tabulí
It's a Dog's Life

TV seriály

1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1977 Kořeny (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
1976 Captains and the Kings (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
The Twenty-Four Karat Plague (S02E09)
1964 Suspense (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 The Lawless Years (TV seriál)

Dokumentární

1992 Death Scenes 2 - a.z.
1965 Army Test and Evaluation Command
1953 The Big Picture

Režijní filmografie

Filmy

1970 Sledge
1966 Deathwatch

TV seriály

1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Sledge
1966 Deathwatch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky