foto

Andrej Kaminsky

  • nar. 1964
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
2011 Schub (studentský film)
2007 Alle Alle
1989 Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)

TV seriály

2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
Das Schwein (S10E12)
2006 Kriminalista (TV seriál)
1989 Johanna (TV seriál)
Spiegelfechtereien (E01)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky