foto

Fabian Eder

  • nar. 1.7.1963 (57 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2009 Am Seil (TV film)
2008 Místo činu: Žula (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)

TV seriály

2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Tierisch tödlich (S06E07)
Todesengel (S06E06)
Heartbreaker (S06E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Der Komödienstadel - Agent Alois (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der fast keusche Josef (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2005 Schrift des Freundes, Die (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky