foto

Václav Neumann

  • nar. 29.9.1920
    Praha, Československo
  • zem. 2.9.1995 (74 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Šéfdirigenti České filharmonie (TV film) - a.z.
1997 Václav Neumann - život dirigenta (TV film) - a.z.
1988 Okolnosti Bohuslava Martinů
1981 Reporters
1977 Leoš Janáček: Sinfonietta (koncert)

TV pořady

1973 Česká filharmonie hraje a hovoří (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace