foto

Christian Kuchenbuch

  • nar. 1964
    Wittenberg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marie Brand und die falschen Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod einer Toten (TV film)
Spurlos in Marseille (TV film)
2019 Místo činu - Berlín: Život po smrti (TV film)
Träume – Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Odříznutí
2017 Der namenlose Tag
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
2016 Smyčka
Tatort – Fünf Minuten Himmel (TV film)
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Kaptn Oskar
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
2006 Tatort - Der Tag des Jägers (TV film)
2005 Netto
2004 Dýka Batu Chána
2003 Spuk am Tor der Zeit
2000 Spuk im Reich der Schatten
1998 Mammamia (TV film)
1997 Smrtící vůně (TV film)
1996 Tödliches Schweigen (TV film)
1995 Einsteins Baby
Rache
1994 Sunny Point
1993 Vehlefanz
1992 Banale Tage
Lenz (TV film)
1991 Stein

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Taufpatin (S09E09)
Charlotte Link (TV seriál)
Die Entscheidung (E15)
Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2019 Criminal: Německo (TV seriál)
Claudia (E03)
Yilmaz (E02)
Jochen (E01)
Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Stolz (E04)
Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Familie (S02E04)
Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pozdrav od Johnnyho Silvera (S06E03)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
1995 Místo činu (TV seriál)
Eine todsichere Falle (S01E320)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Blaue Taube soll fliegen (E131)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky