foto

Erich Bar

  • nar. 12.11.1950 (68 let)
    Berg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tatort - Veras Waffen (TV film)
1998 Cukr pro bestii (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1995 Mord an der roten Rita (TV film)
1993 Rosenemil
1989 Seine beste Rolle (TV film)
1988 Das Traumauto (TV film)
Unding der Liebe, Ein (TV film)
1987 Tatort - Zahn um Zahn (TV film)
1985 Mein lieber Schatz
Otto - Der Film
Zub za zub
1982 Místo činu - Dívka na schodech (TV film)
1981 Místo činu - Vražda v přístavu (TV film)

TV seriály

2004 Ina & Leo (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Gisbert (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Brokovnice (S02E01)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Siebenbirken (TV seriál)
1990 Sekt oder Selters (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Pogo 1104 (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky