foto

Sif Ruud

  • nar. 6.5.1916
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 15.8.2011 (95 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Att stjäla en tjuv
Juloratoriet
Nezvěstný
1995 Alfred
Pensionat Oskar
Stora och små män
1992 S nejlepšími úmysly
1990 Hemligheten
1988 Enkel resa
1987 Sommarkvällar på jorden
1980 Léto skřítků
Margyt 1
Swedenhielms (TV film)
1979 Margyt 2
Min älskade
1978 En vandring i solen
1977 Rajské místo
1975 Maria
1974 En handfull kärlek
Skuggan av en hjälte (TV film)
Zlodějské strašidlo
1973 Revisorn (TV film)
1970 Reservatet (TV film)
1969 Ni ljuger
Otec
1968 Sarons ros och gubbarna i Knohult
1966 Hemsöborna (TV film)
1964 Svenska bilder
1963 Kurragömma
Lyckodrömmen
Min kära är en ros
1962 Biljett till paradiset
Vita frun
1961 Hällebäcks gård
Ljuvlig är sommarnatten
Pärlemor
1960 Forelsket i København
Goda vänner, trogna grannar
Mälarpirater
När mörkret faller
Sommar och syndare
Tärningen är kastad
1959 Det svänger på slottet
Fröken Chic
Får jag låna din fru?
Himmel och pannkaka
Hra zvaná láska
1958 Damen i svart
Du är mitt äventyr
Fröken April
Laila
Tvář
1957 Lesní jahody
Som man bäddar...
Sommarnöje sökes
1956 Den långa julmiddagen
Det är aldrig för sent
Egen ingång
Flamman
Flickan i frack
Främlingen från skyn
Lille Fridolf och jag
Moln över Hellesta
Sceningång
Tarps Elin
1955 Paradiset
1954 Farlig frihet
Herr Arnes penningar
Hjälpsamma herrn
Storm över Tjurö
Taxi 13
1953 Barabbas
Ukryté v mlze
1952 Möte med livet
Säg det med blommor
1951 Elddonet
Frånskild
1950 Hjärter knekt
Två trappor över gården
Za štěstím
1949 Jen matka
Kärleken segrar
Kärleken segrar
Pappa Bom
Smeder på luffen
Žízeň
1948 Flickan från fjällbyn
Lars Hård
På dessa skuldror
Přístav
1947 Dynamit
Försummad av sin fru
Konsten att älska
Kvinna utan ansikte
1946 Försök inte med mej
Johansson och Vestman
Kristin kommenderar
Prší nám na lásku
1945 13 stolar
Zločin a trest
1944 Släkten är bäst
1942 General von Döbeln
1938 Kloka gubben

TV seriály

1991 Den goda viljan (TV seriál)
Osynlig närvaro (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1982 Time Out (TV seriál)
1979 Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace