foto

Vlasta Zákostelská

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1985 Jak se tančí brumbambule (TV film)
Když hraje klarinet (TV film)
1984 Králi, já mám nápad (TV film)
Lupa je tlustý sklo (TV film)
1983 Díra ve zdi (TV film)
1981 Cesta do Rokycan (TV film)
Začalo to karafiátem (TV film)
1980 Nebojte se na Česnečce (TV film)

TV seriály

1983 Stříbrná žíla (TV seriál)
Vedoucí a Gabriela (E06)
Objev (E05)
Fotografie (E04)
další epizody (6)
Doktor z vejminku (TV seriál)
Nemovitost (E06)
Býk na žír (E05)

TV pořady

1985 Reklamy Jitky Molavcové (TV pořad)
1978 Prázdniny (TV pořad)

Hudební videoklipy

1978 Hana Zagorová: Zdá se (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace