foto

Ema Brabcová

  • nar. 1.8.1981 (39 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2020 Apollo 2019 (TV pořad)
2006 ČRo Radio Wave (TV pořad)
2004 Klobouček (TV pořad)
Metro (TV pořad)
1999 Noc s Andělem (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2019 Khoiba - Log (hudební videoklip)
2012 Luno - Ankle Deep In A Swamp Of Lies (hudební videoklip)
Luno - No Heil Syndrome (hudební videoklip)
2011 Luno - Chanteys (hudební videoklip)
Luno - Litato (hudební videoklip)
Luno - Part of a Treason (hudební videoklip)
Luno - Pekorino (hudební videoklip)
2010 Luno - Close To Violence (hudební videoklip)
Luno - Here to Be Not There (hudební videoklip)
Luno - Lobann (hudební videoklip)
2005 Khoiba - Facilities (hudební videoklip)
Khoiba - That Reason (hudební videoklip)
2004 Khoiba - 202 (hudební videoklip)
Khoiba - Make No Silence (hudební videoklip)
Khoiba - Pathetic (hudební videoklip)
2003 Khoiba - Not As It Seems (hudební videoklip)

Koncert

2005 Khoiba - Tortourism (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky