foto

Jerry Stovin

  • nar. 11.10.1922
    Unity, Saskatchewan, Kanada
  • zem. 10.8.2005 (82 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Růžový panter znovu zasahuje
1970 Revolucionář
1966 Fastest Draw, The (TV film)
1965 Campaign for One (TV film)
No Place Like Earth (TV film)
1962 Lolita
Milovník války
Solo for Sparrow
1961 Don't Bother to Knock
Hurricane (TV film)
1959 Floods of Fear
1957 After the Ball
Prodané životy

TV seriály

1974 The Pallisers (TV seriál)
1966 Watch the Birdies (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
1961 Secret of the Nubian Tomb, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace