foto

Dick Crockett

  • nar. 27.2.1915
    Maywood, Illinois, USA
  • zem. 25.1.1979 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Růžový panter znovu zasahuje
1974 Ohnivá sedla
1973 Šéf je mrtvý
1972 Přes 110. ulici
The Carey Treatment
Znamení Vlka (TV film)
Útěk
1971 Diamanty jsou věčné
Divocí tuláci
1970 Moonshine War, The
1968 Večírek
1967 Gunn
The Karate Killers
1966 Batman
Munster, Go Home!
1963 Twilight of Honor
1962 Dny vína a růží
Experiment in Terror
Podezřelá bytná
1961 Snídaně u Tiffanyho
1960 High Time
Spartakus
Strangers When We Meet
1959 It Happened to Jane
Operace Spodnička
1958 Escape From Red Rock
Lineup
Live Fast, Die Young
Missile Monsters - a.z.
No Time for Sergeants
Street of Darkness
The Case Against Brooklyn
The Perfect Furlough
Zvon, kniha a svíčka
1957 Baby Face Nelson
Mister Cory
Operation Mad Ball
The Garment Jungle
1956 Cry in the Night, A
Davy Crockett and the River Pirates - a.z.
Full of Life
Over-Exposed
Santiago
1955 Bring Your Smile Along
Creature with the Atom Brain
1954 Dragnet
Drive a Crooked Road
Naked Alibi
Pushover
Superman Flies Again - a.z.
1953 All Ashore
China Venture
Cruisin' Down the River
Jalopy
Split Second
Topeka
1952 Ocelová past
Sound Off
1951 Gold Raiders
Government Agents vs Phantom Legion
Sealed Cargo
Week-End with Father
1950 Flying Disc Man from Mars
The Milkman
Wabash Avenue
1948 Panhandle
The Luck of the Irish
1946 A Letter for Evie
Blonde Alibi
Pošťák vždy zvoní dvakrát
The Dark Horse
1945 This Man's Navy
Week-End at the Waldorf
1944 Music for Millions
1941 Adventures of Captain Marvel
1939 Svobodná matka

TV seriály

1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Hráči z Triskelionu (S02E17)
1967 Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
1966 Batman (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Adventures of Kit Carson (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace