foto

Michael Strong

  • nar. 8.2.1918
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 29.9.1980 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 This Year's Blonde (TV film)
Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film) - a.z.
1979 Velký Santini
1978 Overboard (TV film)
1975 Queen of the Stardust Ballroom (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
Travis Logan, D.A. (TV film)
Vanished (TV film)
1970 Generál Patton
1968 Mystery of Edward Sims, The (TV film)
Tajný obřad
1967 Bez okolků
1966 Vyloupení banky v L. A.
1961 Special for Women: The Trapped Housewife (TV film)
1960 The Iceman Cometh (TV film)
1951 Detektivní příběh
1950 The Sleeping City

TV seriály

1974 Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
1966 Star Trek (TV seriál)
Z čehopak se vyrábějí děvčátka? (S01E09)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1959 Deadline (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1951 Shadow of the Cloak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace