foto

Petr Cemper

  • nar. 6.6.2003 (16 let)
    Praha, Česko

Biografie

Petr Cemper se narodil 6. června 2003. Od šesti let se věnuje hře na piano a tanci a od deseti let sólově zpívá. Můžeme jej vidět v divadelním představení divadla Perštýn Tajemství staré bambitky, kde hraje prince Jakuba, kterého ve stejnojmenné pohádce ztvárnil Tomáš Klus. Před kamerou se poprvé objevil v malé roli v seriálu Magdalene. Následovala role Pepy v seriálu Cesty domů. V roce 2015 se zúčastnil konkurzu do seriálu Stopy života, do epizody Poslední návrat. Tento konkurz vyhrál a zahrál si zde Láďu Tůmu. V tomto seriálu se potkal s Petrem Nárožným, který je Petrovým hereckým vzorem. Dále jsme je mohli vidět ve filmu Die puppenspieler, kde hraje Richarda. Na podzim letošního roku Petr bude hrát v pohádce Zdenka Trošky Strašidla a v příštím roce jej čeká natáčení filmu Zemřít šťastný.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zemřít šťastný
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Křižáček
2016 Jak básníci čekají na zázrak
Strašidla
2015 Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Štěstí ve spreji (S01E33)
Modrý kód (TV seriál)
Cimbál (S03E39)
2015 Stopy života (TV seriál)
Poslední návrat II. (S02E07)
Poslední návrat (S02E06)
2014 První republika (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace