foto

Rainer Haustein

  • nar. 1966
    Gräfelfing, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - In der Familie (2) (TV film)
2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)
Shattered (studentský film)
2013 Judengasse
2011 Für immer daheim (TV film)
Pomsta Kasandry (TV film)
Schikaneder - Der Sommer der Gaukler (TV film)
2010 Der Schrei - Eine ganz alltägliche Geschichte
In aller Stille (TV film)
2009 Totentanz (TV film)
2008 Kommissar Süden und der Luftgitarrist (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
Bez důkazu: Pět kamarádů
Bez důkazu: V nouzi poznáš přítele
2005 Mit Herz und Handschellen - 50 Stunden Eiszeit (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Abgekartetes Spiel (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombenstimmung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Bombige Aussichten (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Einsame Entscheidung (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Familienbande (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Leiche auf Abwegen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Wunderkinder (TV film)
2003 Mit Herz und Handschellen - Bussi für den Mörder (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Ein schöner Tod (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Eishockey (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Heiße Herzen (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Mitten ins Herz (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Nasi Goreng (TV film)
Wenn Sie brennen, legen Sie auf! (studentský film)

TV seriály

2017 V podezření (TV seriál)
Die Guten und die Bösen (E28)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Wir sind viele (S11E16)
2014 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Kettenreaktion (E20)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Čichat zespodu k fialkám (S03E17)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
Finger im Brot (S02E03)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
Kobra 11 (TV seriál)
Rozpolcená (S16E14)
2011 V podezření (TV seriál)
Rückkehr (E16)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Ztracené dědictví (E11)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1992 Zweite Heimat - Chronik einer Jugend, Die (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky