foto

Markus Brandl

  • nar. 1978

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsfeind (TV film)
Vraždy u jezera: Čtvrtá oběť (TV film)
2017 Inga Lindström: Zamilovaná asistentka (TV film)
2016 Tatort - Die Wahrheit (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Kinderparadies (TV film)
2012 Der Bergdoktor - Virus (TV film)
Obendrüber da schneit es (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Tři mušketýři
2010 Die Route (TV film)
Gräfliches Roulette (TV film)
Rosannas Tochter (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
2006 König der Herzen (TV film)

TV seriály

2017 Dr. Klein (TV seriál)
Unter Druck (S04E08)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace