foto

Antonio Garrido

  • nar. 20.8.1981 (35 let)
    Salteras, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zona hostil
2015 La playa de los ahogados
2013 Solo para dos
2012 Konec
2011 Chispa de la vida, La
2009 Sedm minut
2008 Buscando al hombre perfecto (TV film)
Deník nymfomanky
2006 Letní déšť
2005 Camaron
Od svítání mívám stání
15 días contigo
1999 Yerma

TV seriály

2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Isabel (TV seriál)
2010 Protegidos, Los (TV seriál)
2009 Chica de ayer, La (TV seriál)
2006 Simuladores, Los (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
Sopa boba, La (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Mari, La (TV seriál)
2002 Paso adelante, Un (TV seriál)
20tantos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace