foto

Roberta Haynes

  • nar. 19.8.1929
    Wichita Falls, Texas, USA
  • zem. 4.4.2009 (79 let)
    Delray Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Policejní akademie 6: Město v obležení
1988 Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1972 Pete a Tillie
1971 Valdez přichází
1970 Martlet's Tale, The
The Adventurers
1967 Bez okolků
1957 Hell Ship Mutiny
1954 Tua per la vita
1953 Gun Fury
Návrat do ráje
The Nebraskan
1952 The Fighter
1949 Knock on Any Door
We Were Strangers

TV seriály

1986 Knight Rider (TV seriál)
Vražedný stín (S04E14)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)
Casablanca (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Rebound (TV seriál)
1950 Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
1949 Starring Boris Karloff (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2004 Copper Scroll of Mary Magdalene, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky