foto

Caroline Erikson

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Das fleißige Lieschen (TV film)
2019 Rest in Greece
2016 Beat Beat Heart
Fucking Berlin
2010 Glasfasern (studentský film)
2007 Mütter, Väter, Kinder (TV film)
2004 Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
další epizody (6)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Ich mach das schon (S02E36)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rossis Fall (S13E14)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Zkouška nehtů (S01E06)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Rest in Greece

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky