foto

Götz Argus

  • nar. 1961
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Vera - Sicilská láska (TV film)
2004 Daltoni
Místo činu: Kolín - Odinova pomsta (TV film)
2001 Lammbock - Alles in Handarbeit
1999 Tatort - Drei Affen (TV film)
1995 Rattenfang (studentský film)

TV seriály

2015 Matterns Revier (TV seriál)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (6)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
Speer a Hitler (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krátké štěstí (S05E16)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace