foto

Bernhard Piesk

  • nar. 3.11.1978 (40 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Endlich Gardasee! (TV film)
Jenseits des Spiegels (TV film)
Lena Lorenz - Babyglück hoch drei (TV film)
2017 Lotta a splněná přání (TV film)
Zmatkářky: Každé řešení má svůj problém (TV film)
Über die Grenze - Alles auf eine Karte (TV film)
Über die Grenze - Gesetzlos (TV film)
2016 Gefangen im Paradies (TV film)
Lotta a osudová zkouška
2015 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
Lotta a hledání lásky (TV film)
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
2013 Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
2012 Das Duo - Der tote Mann und das Meer (TV film)
Das Duo - Tote lügen besser (TV film)
Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film)
Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
Lotta a nečekaná změna (TV film)
Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Das Duo - Bestien (TV film)
Das Duo - Liebe und Tod (TV film)
Das Duo - Mordbier (TV film)
Das Duo - Tödliche Nähe (TV film)
Komisař Costa: Chuť na vraždu
2010 Die Posthalter-Christl (TV film)
Lotta a vysněná cesta (TV film)
2009 Das Duo - Wölfe und Lämmer (TV film)
Rosamunde Pilcher: Ať rozhodne srdce (TV film)
Was glücklich macht (TV film)
2008 Das Duo - Echte Kerle (TV film)
Das Duo - Sterben statt erben (TV film)
Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Grenze
2007 Das Duo - Liebestod (TV film)
2006 Peer Gynt (TV film)
2005 Medvídek koala sám doma (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Auge um auge (TV film)
Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Baal
Endlich Sex! (TV film)
1999 Live Show
Život za život (TV film)

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
2017 Über die Grenze (TV seriál)
2016 23 Cases (TV seriál)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (6)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Tessa - Leben für die Liebe (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
Důkaz na dosah (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace