foto

Kajoko Kišimoto

  • nar. 29.12.1960 (58 let)
    Šimada, Šizuoka, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Suzukike no uso
2017 Icu mata, kimi to Hórí Džun zairai
2016 Gappa Sensei (TV film)
2015 Akamedaka (TV film)
Sensei to Mayoi Neko
2014 Toki wa tačidomaranai (TV film)
2013 Kyo no Hi wa Sayonara (TV film)
Ošin
2012 Džúmanbun no iči no gúzen (TV film)
Hanayome (TV film)
Kiseki no hosupisu (TV film)
2011 Hoši mamoru inu
2009 Ichinoshima (TV film)
2008 Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Naito Daisuke Monogatari (TV film)
Nasu šónenki
2007 Sláva filmovému tvůrci!
2006 Hjóten (TV film)
Korogare! Tamako
2005 Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
Takeshis'
2004 Mukouda Kuniko no Koibumi (TV film)
2003 Shôwa kayô daizenshû
2002 Loutky
1999 Kikudžiro
Tajemství
1997 Ohňostroj
Šin Sararíman senka
1986 Hanayome (TV film)
1985 Fujugamae (TV film)
1983 Mazakon-keiji no jikenbo (TV film)
1982 Kazoku gému (TV film)
1981 Akurjótó
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Gendži monogatari (TV film)

TV seriály

2019 Jasuragi no toki: Miči (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2016 Totto terebi (TV seriál)
2015 Isan Souzoku (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Taimu Supairaru (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
LAST OPE. (S01E08)
OPE.7 (S01E07)
Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
2011 Džiu (TV seriál)
2008 Daisuki!! (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
2007 Haikei, Chichiue-sama (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
2000 Nippon Academy šó (TV seriál)
1991 Gendži monogatari (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)
1989 Kono Mune no Tokimeki wo (TV seriál)
1988 New York Koi Monogatari (TV seriál)
1982 Keidži jorošiku (TV seriál)
1980 A un (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Nippon Academy šó (TV pořad)