foto

Timothy Balme

  • nar. 18.1.1967 (51 let)
    Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 No Reason
2007 Tattooist, The
2003 For Good
2002 Smrtící soubor
2001 Exposure
1998 Via Satellite
1996 Jack Brown Genius
1994 Hercules v podsvětí (TV film)
Nákaza
Tin Box
Vie en rose, La
1992 Braindead - Živí mrtví

TV seriály

2013 The Almighty Johnsons (TV seriál)
The End of the World as We Know It (S03E13)
Late to the Point of Knowledge (S03E12)
A Bit Like Buses Really (S03E11)
další epizody (13)
2012 The Almighty Johnsons (TV seriál)
Does This Look Like Asgard? (S02E13)
You Call This the Real World? (S02E12)
The House of Jerome (S02E11)
další epizody (13)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
The Almighty Johnsons (TV seriál)
Every Good Quest Has a Sacrifice (S01E10)
Hunting Reindeer on Slippery Rocks (S01E09)
I Can Give You Frigg (S01E08)
další epizody (10)
2006 Maddigan's Quest (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
1999 Greenstone (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1991 Away Laughing (TV seriál)

Dokumentární

2004 Border Patrol New Zealand (TV seriál) - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 800 Words (TV seriál)
2014 The Brokenwood Mysteries (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace