foto

Stephan Bieker

  • nar. 14.3.1968 (52 let)
    Hilden, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Flaschenpost-Insel
Meine Mutter traut sich was (TV film)
Meine Mutter will ein Enkelkind (TV film)
2019 Meine Mutter spielt verrückt (TV film)
You Ling Fei Che
2018 Schöne heile Welt (TV film)
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2014 Tatort - Winternebel (TV film)
Zwei mitten im Leben (TV film)
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Der kleine Muck (TV film)
Jeder Tag zählt (TV film)
Případ Malorka (TV film)
2009 Bolest bez příčiny
Ganz nah bei Dir
2006 Vlak smrti (TV film)

TV seriály

2019 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Glatteis (S06E12)
2018 Milk & Honey (TV seriál)
Konferenz der Frauen (E04)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Am Ende kriegt der Held auch noch das Mädchen (S05E01)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Lerchenberg (TV seriál)
Das Wunder (S01E01)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Abführmittel (E11)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Napadení (S15E05)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Herzog (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Konkurrenten (S06E16)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Feuerteufel (S03E03)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Výplatní den (S02E01)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky