foto

Mina Tander

  • nar. 4.12.1979 (40 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rocca mění svět
2018 Safari: Match Me If You Can
Verliebt in Valerie (TV film)
2017 Der Sohn (TV film)
Eine gute Mutter (TV film)
Luisa a Lotka (TV film)
2016 Antonio, ihm schmeckt's nicht!
Mama geht nicht mehr (TV film)
Seitenwechsel
2015 Frau Müller muss weg
V8 - Die Rache des Nitros
2014 Das Hotelzimmer
2013 Buddy
Rosa Roth - Der Schuss (TV film)
Všichni na start
2012 Du hast es versprochen
Místo činu: Mnichov - Nový život (TV film)
2011 Der Verdacht (TV film)
Nina sieht es ...!!! (TV film)
Srdce mužů... a jedna opravdová láska
2010 Schenk mir dein Herz
Zeiten ändern Dich
2009 Svatební horečka v Campobello
Čas zúčtování (TV film)
2008 Každou vteřinou
Selbstgespräche
Zúčtování (TV film)
2007 Der Falsche Tod (TV film)
Wie küsst man einen Millionär? (TV film)
2006 Jeptiška a komisař (TV film)
Místo činu - Psáno krví (TV film)
Schwarze Schafe
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Brzy ztichnem
Kometen
Oktoberfest
2004 Mörderische Elite (TV film)
Sex & mehr (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
2003 Fremder Freund
Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
Solo ohne Ende
2002 Brombeerchen
Wen küsst die Braut? (TV film)
2001 Girl
Honolulu
Ob sie wollen oder nicht
2000 Hat er Arbeit? (TV film)
Kalhoty v pozoru
Schule
Tödliche Wildnis - Sie waren jung und mussten sterben (TV film)
1999 Hinter dem Regenbogen
Holstein Lovers (TV film)
Unschuldige Biester (TV film)
1995 Absprung (TV film)

TV seriály

2020 Unterleuten - Das zerrissene Dorf (TV seriál)
2019 Berlínská mise (TV seriál)
Book of the Fallen (S03E10)
End of War (S03E09)
The Green Dacha (S03E08)
další epizody (6)
2018 Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
Aut Concilio Aut Ense (S03E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
2017 Berlínská mise (TV seriál)
Dějiny píšou vítězové (S02E09)
Atentát (S02E08)
Svět není černobílý (S02E07)
další epizody (8)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (9)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Kóma (S14E10)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Korunní svědkyně (S03E08)
Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Pomoc, potřebuju rande! (S01E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Temná hodinka Benátské republiky (E13)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2002 Highspeed - Die Ledercops (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mädchen (S02E05)
1999 CityExpress (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Dokumentární

2005 Casting About

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky