foto

Adrian Truss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Totally spies! Le film
2004 Americká děvčata: Samantha (TV film)
Starostliví medvídci: Cesta do Vtipálkova
2002 Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
2001 The Santa Claus Brothers (TV film)
1998 Tommy a přítel z divočiny
1995 Tommy Boy
1994 Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet (TV film)
Spenser: The Judas Goat (TV film)
1993 Mumie žije

TV seriály

2015 Inspector Gadget (TV seriál)
2013 Tábor v Příšeří (TV seriál)
2011 Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Sidekick (TV seriál)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
2009 Spliced (TV seriál)
The Amazing Spiez (TV seriál)
2007 Friends and Heroes (TV seriál)
Hurá za hádankou (TV seriál)
2006 Erky Perky (TV seriál)
Ruby Gloom (TV seriál)
2005 Jana a drak (TV seriál)
Mischief City (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Pecola (TV seriál)
Špionky (TV seriál)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Shocking (S04E01)
1998 Bob a Margaret (TV seriál)
Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Rolie Polie Olie (TV seriál)
Stories from My Childhood (TV seriál)
1997 Donkey Kong Country (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 Nekonečný příběh (TV seriál)
1994 Monster Force (TV seriál)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Aunt Janet Rebels (S03E06)
Felix and Blackie (S03E04)
1977 The Great Detective (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Puppets Who Kill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky