foto

Renato Montalbano

  • nar. 17.5.1931 (87 let)
    Catania, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Secondo Ponzio Pilato
1982 Eroe del nostro tempo, Un (TV film)
1980 Fico d'India
Semmelweis
1977 Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Sangue di sbirro
1975 Messia, Il
1974 Anno uno
Cartesius (TV film)
1973 Zločin na Matteottim
1972 Quel gran pezzo della Ubalda tutta nuda e tutta calda
1970 Satiricosissimo
1969 Bitva u El Alameinu
Zorro marchese di Navarra
1968 Il dolce corpo di Deborah
1967 10.000 dollari per un massacro
Assalto al tesoro di stato
Cuore matto
Morte viene dal pianeta Aytin, La
1966 Dravci a vrabci
Duello nel mondo
I diafanoidi vengono da Marte
Milione di dollari per sette assassini, Un
Non faccio la guerra, faccio l'amore
Operazione Goldman
Pianeta errante, Il
Scandalo, Lo
Uomo a metà, Un
1965 2+5: Missione Hydra
Congiuntura, La
Criminali della galassia, I
Due toreri, I
James Tont operazione D.U.E.
Mandragora
1964 Co se stalo s Toto baby
Dva gladiátoři
Giganti di Roma, I
Invincibili sette, Gli
Magnifico gladiatore, Il
Mostro dell'opera, Il
Vzpoura pretoriánů
1963 Bella di Lodi, La
La Corruption
1962 Cuccagna, La
Mamma Roma
Sfida nella città dell'oro
Un uomo da bruciare
Verdi bandiere di Allah, Le
1961 Ammutinamento, L'
Incensurati, Gli
Psycosissimo
1960 A noi piace freddo...!
Canto nel deserto, Un
Conquistatore dell'Oriente, Il
Un Amore a Roma
1959 Arciere nero, L'
Donne ci tengono assai, Le
Erode il grande
Il cavaliere senza terra
Isola del tesoro, L' (TV film)
La duchessa di Santa Lucia
Padrone delle ferriere, Il
1958 Afrodite, dea dell'amore
Dritte, Le
Fantasmi e ladri
Nipote Sabella, La
Via col para... vento
1957 Arrivano i dollari!
Belle dell'aria, Le
Colpevoli, I
Diavolo nero, Il
La zia d'America va a sciare
Primo applauso
Ricatto di un padre, Il
Uomo di paglia, L'
1956 Totò, Peppino a psanci

TV seriály

1990 Il giudice istruttore (TV seriál)
1985 Chobotnice 2 (TV seriál)
1984 T.I.R. (TV seriál)
1983 La freccia nel fianco (TV seriál)
1981 Don Luigi Sturzo (TV seriál)
Illa - Punto di osservazione (TV seriál)
1980 Enigma delle due sorelle, L' (TV seriál)
L'eredità della priora (TV seriál)
1979 Con gli occhi dell'occidente (TV seriál)
1978 Racconti di fantascienza (TV seriál)
Storie della Camorra (TV seriál)
1977 Castigo (TV seriál)
Lo scandalo della banca romana (TV seriál)
Ultimo aereo per Venezia, L' (TV seriál)
1972 Joe Petrosino (TV seriál)
1971 Život Leonarda Da Vinci (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
1969 Giocando a golf una mattina (TV seriál)
1965 Le avventure di Laura Storm (TV seriál)
1964 Le inchieste del commissario Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace