foto

Elvia Allman

  • nar. 19.9.1904
    Enochville, North Carolina, USA
  • zem. 6.3.1992 (87 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Princ a chuďas
1981 The Adventures of Huckleberry Finn (TV film)
1979 Starstruck (TV film)
1977 Halloween with the New Addams Family (TV film)
1967 Osm na útěku
1964 Honeymoon Hotel
1963 Johnny Cool
Zamilovaný profesor
1961 Snídaně u Tiffanyho
The Pleasure of His Company
1956 The Kettles in the Ozarks
You Can't Run Away from It
1954 Náročná zkouška
1951 Week-End with Father
1948 The Noose Hangs High
1944 A Wave, a WAC and a Marine
Carolina Blues
In Society
1943 Three Hearts for Julia
1942 Sweetheart of the Fleet
1941 Melody for Three
Sis Hopkins
Swing It Soldier
The Cagey Canary
Time Out for Rhythm
1940 A Night at Earl Carroll's
Gallopin' Gals
Pluto's Dream House
Road to Singapore
The Egg Hunt
1939 Hamateur Night
Mother Goose in Swingtime
1937 Donald's Ostrich
I Only Have Eyes for You
I Wanna Be a Sailor
Little Red Walking Hood
Porky's Road Race
Porky's Super Service
1936 Porky's Moving Day
1935 Mickey's Fire Brigade
1933 Mickey's Mellerdrammer

TV seriály

1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt jde na děkovačku (S01E10)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1971 The Smith Family (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1966 The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Many Happy Returns (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Duffy's Tavern (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Topper (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1990 Bob Hope: Don't Shoot, It's Only Me (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace