foto

Jim Lemley

  • nar. 9.3.1965 (53 let)
    Seattle, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Wanted 2
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
2009 Číslo 9
2008 Wanted
2001 Bojovníci (TV film)
2000 Tři panáci (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Noční let

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace