foto

Dejan Loyola

  • nar. 16.8.1989 (29 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bláznivá plavba (TV film)
2013 Evangeline
Les sebevrahů (TV film)
2011 Nejlepší hráč (TV film)
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
The Scratchmaker (S05E06)
Dot Zom (S05E04)
2018 Akta X (TV seriál)
Život po životě (S11E02)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Hope Never Dies (S05E18)
First and Last (S05E17)
La Famiglia (S05E16)
další epizody (17)
2016 Saving Hope (TV seriál)
Let Me Go (S04E18)
Anybody Seen My Baby (S04E17)
Torn and Frayed (S04E16)
další epizody (6)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Emotional Rescue (S04E10)
Shattered (S04E09)
Waiting on a Friend (S04E08)
další epizody (6)
2014 The 100 (TV seriál)
I Am Become Death (S01E10)
Contents Under Pressure (S01E07)
Lidé zítřka (TV seriál)
Sitting Ducks (E12)
Rumble (E11)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Predator (E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Přenosový slučovač myšlenek vzor 11 (S05E01)
2010 Tower Prep (TV seriál)
2009 Rota (TV seriál)
V (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2019 Sandra Oh, Inspiration

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace