foto

Annedore Kleist

  • nar. 12.2.1967 (54 let)
    Wuppertal, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Unter der Haut (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
2012 Leg ihn um!
2011 Inspektor Barbarotti - Verachtung (TV film)
Polizeiruf 110 - ...und raus bist du! (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 3
2008 Alles was recht ist (TV film)
Was wenn der Tod uns scheidet?
2004 Namaluj si lásku (TV film)
2001 Jonathans Liebe (TV film)
1992 Schattenboxer

TV seriály

2018 Milk & Honey (TV seriál)
Allergische Reaktionen (E03)
Unschuldig (TV seriál)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Ausweg (S17E03)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Die sind verliebt, die zählen nicht! (S03E06)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Gestreifter Japaner (S01E13)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Genug (S08E14)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Sex-Inserate (S01E02)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky