foto

John Altman

  • nar. 5.12.1949 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Midnight in Parody
2008 Akasha Gopuram
2005 Královnina sestra (TV film)
2004 Nepříčetnost (TV film)
Smím prosit?
2003 Ach ty ženy!
Manželé Reaganovi (TV film)
Na tenkém ledě (TV film)
Římské jaro paní Stoneové (TV film)
2002 Fidel (TV film)
Král Lear z Texasu (TV film)
Nesvatý Mikuláš (TV film)
2001 Nejvyšší boss (TV film)
Opičí král (TV film)
2000 Mrcha
1999 RKO 281 (TV film)
Vendeta (TV film)
1998 Legionář
Pejskaři (TV film)
Snatching of Bookie Bob, The
Tichý hlas
1997 Pronto (TV film)
Royal Scandal, A (TV film)
1995 Rich Deceiver (TV film)
Smích ze záhrobí
1994 Camilla
1993 Bhaji na pláži
Selected Exits (TV film)
Špatné chování
1992 Devlin (TV film)
1991 Atentát na cara
Poslouchej mou píseň
1990 God on the Rocks (TV film)
1987 Bell-Run, The (TV film)
1985 Star Quality (TV film)
1982 Crystal Gazing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace