foto

Anne Moll

  • nar. 1966
    Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Welt unter
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
2004 Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
2002 Hra osudu (TV film)
Nádoba bolesti (TV film)
Zweikampf (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1992 Besucher, Der
1991 Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Sonnenwende (TV film)

TV seriály

2020 Der Lehrer (TV seriál)
Magen-Darm muss man wollen (S08E08)
Was hat mich verraten, der Rollstuhl? (S08E06)
Besser'n Mädchen, als so'n Hodenkobold! (S08E03)
2019 Der Lehrer (TV seriál)
Kleiner Tipp, werd' besser 'n besserer Lügner...! (S07E09)
Okay, ihr wollt'n Kind? Könnt ihr haben (S07E07)
In einer Woche bettelt er um Sex! (S07E06)
další epizody (4)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Šedé zóny (S01E04)
2006 Červené růže (TV seriál)
2002 Místo činu (TV seriál)
Lastrumský případ (S33E07)
2000 Bei aller Liebe (TV seriál)
1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Schatzkammer Berlin - vyp.
2011 Die Kulturakte (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky