foto

Neil Grieve

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
Pozemšťan
2006 Líbánky s matinkou
2001 Hysteria: The Def Leppard Story (TV film)
Jewel (TV film)
2000 A Diva's Christmas Carol (TV film)
Red Letters
1998 Stuart Bliss
1997 Pašeráci
1996 Ve jménu spásy
Zlomte vaz!
1995 Zuřiví andělé
1994 Undercover Angel
1993 Hra na zradu (TV film)
Na útěku za průšvihem
1992 Inside Out II
Inside Out III
Inside Out IV
1991 Inside Out
1988 Hřbitovní proměna 2

TV seriály

2015 Městečko Haven (TV seriál)
Slepé místo (S05E23)
Procházející (S05E20)
Pokus Nathana Wuornose (S05E16)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Mortalita (S05E10)
Morbidnost (S05E09)
Mnoho povyku pro Maru (S05E04)
další epizody (4)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S03E13)
Poslední sbohem (S03E11)
Sarah (S03E09)
další epizody (7)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Svět se točí dál (S02E11)
Přítel či nepřítel (S02E08)
Zakletý den volna (S02E06)
další epizody (5)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Spirála (S01E13)
Zkouška Audrey Parkerové (S01E11)
Když zajde slunce (S01E08)
další epizody (5)
2005 Menciův svět (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
1998 Fanatic (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 Austin Stories (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)

TV pořady

2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Project Greenlight (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Stuart Bliss
1990 Man Descending

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Stuart Bliss
1990 Man Descending

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace