foto

Dalibor Slepčík

  • nar. 29.2.2000 (17 let)
    Ustí nad Labem, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný

TV pořady

2017 Chart Show (TV pořad)
2015 SuperStar 2015 (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2002 Teleráno (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace