Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co vše my vadí na televizních novinách: 1. 25 minut černé kroniky (nejmíň) 2. Babicův bratr (Láďa Hruška, jestli víte o koho jde) 3. Zbytek zpráv (1 a půl minuty) je vždy naprosto nezajímavá zpráva. 4. Borhyová 5.Koranteng 6. Celý zbytek moderátorského týmu 7. Doporučování ordinace v růžové zahradě. A spousta dalších důvodů. P.S: A to jsem svůj komentář ještě cenzuroval ! ()

Linda.csfd odpad!

všechny recenze uživatele

Totální vymývárna mozků... když je horko, celé zprávy řeší, že bylo horko a dělají pokusy na lidech (jeden pije a druhý se nesmí napít, zavírají moderátorku do rozpáleného auta), nechávají vypařit vodu ve sklenici. Když mrzne, celé zprávy řeší, že mrzne a dělají pokusy - co se stane se sklenicí vody, když se nechá v mrazu. Když nemají co dávat dávají reportáž o tom, že byla schůze parlamentu a řeší, co měli jednotliví poslanci na sobě za hadry a co měli k obědu. Když už vůbec není co dávat tak tam dají autonehody... A řekněte mi, co nového tenhle pořad komu přinese? Zbytečnost. ()

Reklama

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nezaslouží komentář. Neprofesionální přístup, to jejich směšný tykání reportérům, debilní témata zpráv, neuvěřitelně propagující pozitivní diskriminaci, selhávající technika, rádoby vtipnost přiblblých komentářů, zvířátka na konci no cement a to jejich neustálé "zůstaňte s námi"...co na to říct. Je prdel to sledovat, jak moc je to neobjektivní, blbý a přemrštěný. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Odpad bohužel dáti nemůžu, byť se plně shoduji s komentářem Radka99. Ta jedna, vypelichaná a upocená hvězda je za to, že mě kýčovitost a debilita těchto ,,zrpáv" občas, patrně nechtěně, ukrutně rozchechtá. Osobně naprosto miluji ony regionální týpky, které učil rétorice přinejlepším strýček Jedlička, jak stojí třicet hodin po odehrání čehokoliv na místě a s výrazem defekujícího bernardýna ze sebe vyrážejí slova. Nesouvislá, nepřesná, afektovaná a zbytečná slova, kterými se snaží kdejaký pšouk nafouknout do velikosti jaderného konfliktu minimálně čtyř velmocí. Dovolím si ještě upozornit na časovou posloupnost, kterou zprávám dodává vynikající dramaturg. Paní Iva si koupila cvičítko, a zlá zásilková firma jí ty prachy prostě nevrátí. Pozor na ně, národe. V parlamentu se odhlasoval zákon, na jehož popud chcípnou důchodci hlady. Zhulený občan Dobříše viděl UFO...počkejte si, co nám na to řekla NASA. Zřítilo se létátko s dvěmi sty lidmi na palubě, všichni otrčili. Kůrkovi mají krásná štěňátka, hele jak blinkají přes bort pidiboudičky, rozmilé. V Indonésii se utopilo pět set místňáků z děravého trajektu...A za vším upoutávka na tn.cz, metastázi tohoto nádoru. ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim jak drive, ale minimalne za posledni rok to je cisty odpad, s pohlavkem k tomu. Novacke televizni noviny nemaji se serioznima zpravama nic spolecneho, je to jen samy bulvar, reklamy na novacke porady (koho zajima sledovanost tisice a jedne noci?!) a nic nerikajich srackoidnich reportazi se zamerenim na citove vydirani. Fuj. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Krom každodenního vysílání je vysílán i Silvestrovský speciál pod názvem Silvestrovské Televizní noviny. (fabecc1222)
  • Moderátor pořadu Karel Voříšek byl ze své posice dne 20. října roku 2012 stažen, a to kvůli obvinění, že jako předseda fakultního Socialistického svazu mládeže donášel Státní bezpečnosti, z čehož ho v knize „Náměstí Krasnoarmějců 2. Učitelé a studenti FF UK v období normalizace“ (2012) obvinili studenti této školy. Dle vedení TV Nova se po očištění svého jména soudní cestou bude moct vrátit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama