Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Česká, súkromná, komerčná televízia Nova rozhodne nepatrí medzi stanice, ktoré sú mi svojou programovou štruktúrou sympatické. Skôr naopak. Nezaujímajú ma ich seriály, telenovely, nahlúple estrády ani reality show. Málo kedy sa tam objaví nejaký titul, ktorý by ma niečím oslovil. Ich spravodajské relácie považujem, mierne povedané, za bulvárne. Nepatrím skrátka medzi fanúšikov tejto televízie. Preto ma absolútne vôbec neinteresujú ich novinky, zaujímavosti a grafy sledovanosti. Takže reláciu "Volajte Novu" označujem ako odpad! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, pokaždé když na to v telce narazím, na mysl se okamžitě dere vzpomínka na Vláďu Železného a jeho legendární sobotní VOLEJTE ŘEDITELI, a tak mi tenhle pořad přijde jako trapný epigon a zbytečná záležitost, která se tváří, že žádný Železný vlastně nikdy neexistoval a odjakživa tu bylo jen VOLEJTE NOVU. Ech, paměť diváků naštěstí není tak krátká, jak by si televize někdy přály. Sice chápu, že všechny velké české televize dnes mají nějaký pořad tohoto typu, kde promují vlastní pořady a odpovídají i eventuálně na otázky diváků, ale celkově mi přijde, že doba se zásadně změnila, a hlavní komunikace s diváky se dávno přesunula na sociální sítě. Čili lít prachy do formátu, který sděluje nejbližší vývoj v příští ORDINACI nebo POLICII MODRAVA, mi už dnes přijde jako atavismus (což ale čím dál víc začíná platit i o klasickém televizním vysílání). A pokud je někdo vážně schopný poslat do televize dotaz, kdy se bude reprízovat TITANIC nebo PRETTY WOMAN, pak mu asi stejně není pomoci. Koukat na VOLEJTE NOVU je pro normálního člověka ztráta času, protože to je selfpromo točené pro nejvěrnější nováckou cílovku, u které očekávám podobný vývoj jako s voliči komoušů - nevyhnutelné postupné vymření. ()

Reklama

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Píše nám paní Dáša, jestli budeme dávat nějaký film se Stevenem Seagalem. Dášo, potěším Vás. Dnes večer se můžete těšit na snímek Nico. Michal se ptá, zdali budeme vysílat film Sněženky a machři po 20 letech. Michale, i Vás potěším. Tuto komedii uvedeme dnes večer před filmem Nico. Tak nevím, buď si ty dotazy píšou sami, nebo jsou někteří lidé dementní a neznají pojmy jako internet nebo televizní program. ()

Blaogranas odpad!

všechny recenze uživatele

Původní námět se Železným měl něco do sebe a divák se dozvěděl i něco o programu. Co se z toho stalo v posledních letech je ale na zblití. Úplně nejvíc mě dopálí, když tam volá nějaký "posluchač" ... takoví lidé asi tu TV pouze poslouchají nebo co!! Každopádně je to pouze nástroj Novy, jak upozornit na některé svoje pořady a ne odpovědět divákům na smysluplné dotazy. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

VOLEJTE ŘEDITELI mělo jakýsi zvrácený šmrnc, ale tohle ani náhodou. Tatíčka Železného nahradily nesympatické hvězdičky typu Vořech a Borhyová a tyto prezentují novácký program na příštích sedm dní. Z dotazů typu "Budete vysílat něco s Willisem?", když daný film běží úplnou náhodou zrovna téhož večera, se jednomu začne otevírat kudla v kapse. Jsou tři možnosti: 1. Dotazující jsou naprostí debilové, kteří se neumí podívat do televizního programu. 2. Dotazy jsou alespoň půl roku staré. 3. Dotazy si vytváří sama Nova. (504.) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama