Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

TommyLeeJape

všechny recenze uživatele

Tady Tom z Olomouce, prosím vás kdy budete dávat nějaký film se Stevenem Segalem? Ahoj Tome, tak tebe potěším protože dnes od osmi můžeš na naší televizi sledovat megafilm Síla úderu se Stevenem Segalem v hlavní roli. Koho tam máme dál? Dobrý den tady zase Tomáš z Olomouce, bude vaše televize vysílat Královu řeč s Colinem Firthem v hlavní roli? Ano, tento snímek plánujeme vysílat na začátku roku 2017. Kdo je další? Zdravím, Tady opět Tomáš z Olomouce. Chtěl bych se zeptat kdo hraje postavu doktora Frynty v Ordinaci. Ahoj Tome! Postavu doktora Dalibora Frynty ztvárnil herec Jan Šťastný, doufáme, že tuto naprosto nevyhledatelnou a hodně cenou informaci náležitě zužitkuješ. Tak to je pro dnešek všechno. A my se teď půjdeme podívat, jaké zajímavé hosty přivítá ve svém pořadu Jirka Babica... ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

sorry, ale tohle je i na mě moc... vítězoslavné koláče samochvály, přiblbá tipovací soutěž o igelitku s prezentama od hovny, zinscenované (a nutno podotknout ještě navíc dementní) dotazy a rádoby profesionální spoileroidní reportáže, to fakt nejde... zaručený způsob, jak si zkazit víkendové poledne... odpad! ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bývaly doby kdy jsem se na volejte novu dívala celkem ráda ale to ta televize byla méně komerční a méně trapná než je teď..Místo pořádného filmu bez dabingu s titulky(alespoň jeden za měsíc by tak vysílat mohli) dají předabovaný film nebo seriál a kompletně tím zaserou vysílací časy. To by ale ještě nebylo to nejhorší, kdyby nenásledovalo obrovské množství reklam, z kterých samozřejmě tahle veřejnosprávní telka žije. Do pořadu volejte novu dávají naprosto NESMYSLNÉ a zbytečné reportáže ze zákulisí svých "úžasných seriálů na pokračování" a "lásek na celý život" nebo držkopádů moderátorů a jiných inteligentů z českého "světa celebrit"..Naprosto zkreslené koláče sledovanosti, které poukazují na to kolik duchen(důchodců)zrovna sleduje jejich rozamunde pilcher a podobné s***ky...Takže lidi prosímvás místo toho abyste psali dotazy nebo jak dříve volali dotazy do televize KDY BUDOU KONEČNĚ VYSÍLAT KOBRU11 apod.blbiny tak si to raději najděte na internetu a neptejte se kdo kde co hraje apod...Pořad,který je všem uplně pro smích... ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Každou chvilku se na to dívám, jestli se tady náhodou neobjeví nějaká zajímavá informace... A ono pořád nic... Vždycky dotazy diváků (a hlavně divaček) na to, jak se jmenuje herec, který v Ordinaci/Ulici/Pojišťovně hraje tu a tu postavu, pak reportáž o tom, kde zas nova nadělovala tužky a dobrou vůli, a když se někdo zeptá třeba na film jak Bourneovo ultimátum, tak řeknou: Ne, bohužel, tenhle film dávat nebudeme, ale Matta Damona můžete už dnes večer vidět ve snímku..... To je něco, fuj.... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě sledoval program na nově, byla to pro mě vynikající věc. Vždycky v sobotu hezky při obědě (Buď jsem se díval nebo jen poslouchal). Dozvěděl jsem se, jakej bude večer film, popřípadě různé zajímavosti. Nikdy by mě nenapadlo tam zavolat, ale rád jsem poslouchal dotazy od ostatních...trubek. Většinou nic moc, ale občas jsem se něco kloudného dozvěděl, pokud to neřekli blbě. Dodnes mi leží v hlavě, že řekli, že si titulní píseň nazpívali protagonisté z Dva a půl chlapa sami, což je samozřejmě blbost. Teď už na to kašlu, nemá to pro mě význam...50% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama