foto

Mike Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Mistress Mercy (TV film)
2012 Obležení (TV film)
2000 Possum Hunter (TV film)
1992 Big Ideas

TV seriály

2016 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Vražedná jízda (S03E03)
2015 800 Words (TV seriál)
Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Úlovek dne (S02E03)
Vražedná krajka (S02E01)
2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Hon na jelena (S01E04)
Krev a voda (S01E01)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
Underbelly: Land of the Long Green Cloud (TV seriál)
2010 Tajemství Pravdy (TV seriál)
Creator (S02E15)
2002 The Strip (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Slova bez hudby (E02)
1993 Newlyweds (TV seriál)
Ship to Shore (TV seriál)
1991 All Together Now (TV seriál)
Kelly (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1989 Acropolis Now (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Last Resort, The (TV seriál)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky