foto

Jordan Calloway

  • nar. 18.10.1990 (29 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Always a Bridesmaid
Stáhni a zemřeš
2016 Grandma's House
2015 Studio City (TV film)
2014 V rytmu bubnů (TV film)
2013 Life of a King
2011 DisCONNECTED

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Pilot (E01)
Black Lightning (TV seriál)
The Book of Occupation: Chapter Five: Requiem for Tavon (S03E05)
The Book of Occupation: Chapter Four: Lynn's Ouroboros (S03E04)
The Book of Occupation: Chapter Three: Agent Odell's Pipe-Dream (S03E03)
další epizody (6)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Rebellion: Chapter Two: Gift of the Magi (S02E09)
The Book of Rebellion: Chapter One: Exodus (S02E08)
The Book of Blood: Chapter Three: The Sange (S02E07)
další epizody (15)
Riverdale (TV seriál)
Kapitola 31: Nezapomenutelná noc (S02E18)
Kapitola 23: Školní džungle (S02E10)
2017 Riverdale (TV seriál)
Kapitola 20: Vzkazy z Temné strany (S02E07)
Kapitola 3: Dublér (S01E03)
Kapitola 2: Dotek zla (S01E02)
Z onoho světa (TV seriál)
The Man in the Yellow Jacket (S01E04)
Ties That Bind (S01E03)
Tempus Fugit (S01E02)
další epizody (4)
Pure Genius (TV seriál)
Life Me Up (E13)
Zrůdno (TV seriál)
Turning (S02E10)
Rescue (S02E09)
Humanity (S02E08)
další epizody (9)
2016 Recovery Road (TV seriál)
My Loose Thread (E05)
Profesionální lháři (TV seriál)
Tragédie obecní pastviny (S05E08)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Gang Related (TV seriál)
2011 Záměna (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Darfur (S12E15)
Sporná rozhodnutí (S12E12)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Ano (S12E09)
Lidský štít (S12E07)
Bezejmenný muž (S12E03)
další epizody (5)
2004 Neslavná (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky