foto

Eva Doležalová

  • nar. 5.5.1991 (28 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sound of Sun
2015 Edge (TV film)
2010 Rose, c'est Paris (TV film)
1984 Dovolenka na zotavenie (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (S01E03)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pojistka (S03E10)

Dokumentární

2004 Ženy pro měny

Režijní filmografie

Filmy

2019 Carte Blanche
2017 Somnio
2016 Sound of Sun

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Carte Blanche
2017 Somnio
2016 Sound of Sun

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Somnio
2016 Sound of Sun

Producentská filmografie

Filmy

2019 Carte Blanche
2017 Somnio