Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krádež nové mlátičky a násilné odcizení půl milionu korun spolu zdánlivě nemají nic společného. Arazím a jeho parta ale brzy zjistí, že tyto dva případy spolu souvisí víc, než by vymyslel i dobrý spisovatel. Jsou dny, kdy četníci z brněnské pátračky nevědí, kam dřív skočit: na venkově se ze stodoly "vypařila" zcela nová mlátička, ve městě při loupežném přepadení před bankou dojde k vraždě pokladníka. Jeho vrazi jsou na útěku s půl milionem korun a státní policie si s tím vším evidentně neví rady... Mohou spolu tyto dva případy souviset? To se dozvíme až v samém závěru tohoto předpředposledního dílu populárních Četnických humoresek, ale před tím budou mít jeho hrdinové ještě co do činění s falešnými cestovními doklady, zmizením dítěte, s mazanými sedláky a také s detektivem pojišťovny či vnadnou slečnou Malvínou. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je rozházený na víc frontách, postrádá logiku a zápletku vyšetřování. Pan Lízátko v kombinaci s p. Šťastným působí spíš nešťastně. A pokud se chtěla paní Moskalyková zbavit Jirouška , mělo ho už v tomhle díle nechat umřít jako Toníčka a ne z něj dělat takového blba, který od 10 dílu nemá normální repliku a jen neustále ze sebe dělá idiota. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Ztracená mlátička, věčně nadržený, ale zničehonic zázračně napravený Štastný, četník Jiroušek zklamaný z toho, že hledané dítě nebylo znásilněné, pan Lízátko prodávající lízátka a přesně padající deadly stromy. Slabší díl. ()

Reklama

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne naopak jeden z lepších dílů s přesahem k zamyšlení. Nejenom o předsudcích, zjednodušování, (dez)informací, a o šikmé dráze z nich plynoucí, což se v současné situaci opětovné stává aktuální téma. Ale i o hranicích zákonictví, kdy dodržet literu zákona do všech důsledku a kdy toto dodržení způsobí více škody než užitku. Zajímavý trojpribeh. 90 proc ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Kroměříži. (M.B)

Reklama

Reklama