foto

John Whelpley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Garage Sale Mysteries: Searched & Seized (TV film)
2018 Garage Sale Mysteries: Murder In D Minor (TV film)
Tremors: A Cold Day in Hell
2015 Tremors 5: Bloodlines
2001 Chvění 3
1996 Kolonie (TV film)

TV seriály

2013 Dallas (TV seriál)
Love & Family (S02E13)
Trial and Error (S02E05)
2002 Body & Soul (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Život po smrti (S02E15)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Náhle člověkem (S04E04)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1988 MacGyver (TV seriál)
Na křídlech s modlitbou (S04E04)
Hajej dadej (S03E18)
Předčasná penze (S03E12)
1987 MacGyver (TV seriál)
Zabiják (S03E08)
1986 The Wizard (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1989 MacGyver (TV seriál)
Daltonova matka (S04E08)
1988 MacGyver (TV seriál)
Na křídlech s modlitbou (S04E04)

Dokumentární

2016 Rebel Rossa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky